FREDAG 2/10:

10.00-18.00 Balansträning för hund
Är du nyfiken på balansbollsträning för dig och din hund? Elin Jonsson, Cert. Hundfysioterapeut, Cert. Balansbollsinstruktör, Dipl. Cirkelträningsledare och Cert. Hundfysioterapeut flyttar sin verksamhet och friskvårdsanläggning till Karlstads City mellan 30 sep-3 okt. Elin erbjuder en praktisk och teoretisk genomgång av balansbollens alla användningsområden. Balansbollar finns att tillgå på plats.Ta med rikligt med godis till din hund, vattenskål samt koppel och halsband. Inga förkunskaper krävs. Drop in i mån av tid, Drottninggatan 19. Läs mer om Elins friskvård här. 

10.00-19-00 Blanken Pop Up i Mitt i City
Blankens öppnar pop-up butik i Mitt i City under Citysammans. Du kan prova, klämma och känna på skorna som så många hyllar! 
 

11.00-14.00 Citylunch- spara ditt lunchkvitto

Köp din lunch på valfri restaurang eller café i Karlstads Centrum mellan 30/9- 3/10 och vinn Centrum Karlstads presentkort. Gäller även vid köp av matlådor och take away. Lämna in ditt kvitto i postlådan vid Centrum Karlstads presentkortsautomater i Duvanhuset eller 15-huset.

Lunchmusik i City. 
Vi får besök av Geijerskolan- folkhögskola i Ransäter. Deltagarna bjuder besökarna i city på bl a jazz, pop, blues och rock.

12.00-12.45  Nätverksjogg med STC

Nätverksjogg tillsammans med Ebba Sigfridson från (STC) & Sofie Nelsson (Vi Springer). En aktivitet för dig som behöver ett avbrott från jobbet, plugget eller bara vill komma ut på en lättsam jogg samtidigt som du ges möjlighet att prata och nätverka. Det utlovas en vitaminboost i form av endorfiner, det bjuds också på en funktionell dryck fullproppad med vitaminer efteråt. Ingen föranmälan krävs, samling på Soltorget 12.00.

15.00-01.00 Oktoberfest på Ölhallen

Carlstads Ölhall har laddat upp med massa klassiska öl, som tex Hofbräu, Ayinger men även lokala öl. Det serveras klassiska Tyska rätter under dessa dagar. Fri entré. För bordsbokning: 054-15 15 33.


EFTERMIDDAGSMUSIK I CITY
Kulturskolan bjuder på eftermiddagsmusik i city

19.00 Klippt och Skuren- Tempelriddaren Värmlandsteatern har nypremiär för komedin Klippt & skuren (Shear madness) av Paul Pörtner i översättning av Lars Hagström. Klippt och skuren skrevs 1963 som en seriös mordhistoria. 1976 skrevs den om av skådespelarna Marilyn Abrams och Bruce Jordan till den komedi den är idag och 1978 hade deras version urpremiär. Sedan dess har den spelats på otaliga teatrar världen över och har bland annat blivit utsedd av Guinness rekordbok till den längst spelade icke-musikalen i USA med uppsättningar som spelats i över 20 år. Biljetter säljs på Ticketmaster.se, Scalateatern eller i mån av plats på Tempelriddaren 30 minuter innan föreställningens början

19.00 Wermlands Opera - Sibelius symfoni nr.2

Dirigent Johannes Gustavsson leder Sibelius symfoni nr. 2 i en reducerad version av Iain Farrington.
Boka biljetter dina biljetter här.

Sifot-svart_NY.png