top of page

PÅSK I CITY 
Kommande vecka bjuder på påskiga inslag för Karlstads citys yngsta besökare. Vi bjuder in till påskjakt i stans skyltfönster med den sista skiljefrågan på Värmlands Museum. 

Butikerna har laddat upp med påskiga inslag, vårnyheter och härlig stämning. Stans cafeér och restauranger har öppet och flera uteserveringar erbjuder varma sittplatser i solen. Dessutom finns påskharen och påsktuppen på plats i city och bjuder på påskgodis.  

Påskäggsjakt
PÅSK.jpg
Påsktävling.png

ÄGGJAKT
14-18 april kommer åtta Gyllene Ägg placeras i utvalda skyltfönster längst Västra Torggatan i Karlstads City. Med hjälp av en digital bingobricka vill påsktuppen ha din hjälp att ta reda på vilka ägg som finns gömda i stan. Varje ägg är unikt, men ett av äggen har rymt. Kan du ta reda på vilket? Du hämtar brickan med ägg genom att skanna QR-Koden. Eller HÄR

När du tror dig ha svaret på vilket av äggen som rymt beger du dig till Värmlands Museum för att svara på den sista kluriga skiljefrågan. Åtta vinnare kommer utses och vinner 200 kr i presentkort vardera. De 100 första barn som är med och tävlar får även en belöning i receptionen på Värmlands Museum.  

 

Tider Äggjakten: Skärtorsdag 10–18, Långfredag 11–16, Påskafton 11–16, Påskdagen 11–16, Annandag påsk 11–16


PÅSKCRUSING MED SOLA CRUSING 
Cortagen avgår på Påskafton 11.00 från Sågversksgatan, årets Cruisingrunda tar sig sedan mot Haga, Tingvallastaden och sedan vidare mot Sundsta. Läs mer om Påskcrusingen HÄR.

 

FLER PÅSKIGA INSLAG PÅ STAN 
Skapa din egen musikvideo i Mitt i City 
Påsktävling "Påskharen har rymt" i Galleria Duvan 

Musse och Helium kommer på besök i Mitt i City 

Pyssel med Akademibokhandeln 

bottom of page