top of page
  • Skribentens bildAdmin

Hållbar handelsutveckling i staden 2.0

Uppdaterat: 24 jan. 2020


Hej, vad kul att du har hittat hit- till Centrum Karlstads nystartade blogg. Här kommer uppdatering ske löpande om vad som händer i våran fantastiska stadskärna och hur vi arbetar för att utveckla innerstaden till en än mer levande plats att vistas på. Om du, likt oss delar synen om att Karlstads stadskärna är hjärtat i vår stad- då har du kommit rätt!


På tal om att arbeta för att utveckla stadskärnan har vi haft ett spännande möte om hållbar handelsutveckling tillsammans med Kikki Neidre-Pedersen från Filipstads kommun och Rose-Marie Andersson ifrån Karlstads kommun. Projektet vänder sig till små och medelstora företag inom handeln samt fastighetsägare i flera kommuner. Målet med projektet är öka kunskapen om digitalisering och affärs-/butikskoncept.

Projektet kommer att utmana föreställningar, normer, maktstrukturer och andra hämmande faktorer för företags utveckling genom hållbarhetsaspekterna jämställdhet, mångfald och miljö som hävstång för tillväxt och digitalisering.Visst låter det spännande? Du kan ta del av mer information om projektet här: https://www.filipstad.se/hhis

79 visningar0 kommentarer

Comentários


bottom of page