Centrum Karlstad Policy för hantering av personuppgifter

FÖR BESÖKARE PÅ VÅR HEMSIDA:

På centrumkarlstad.se har vi två olika kontaktformulär. Det ena för att beställa presentkort och det andra för att komma i kontakt med oss. Vid båda formulären informerar vi om att en del personuppgifter lagras. Det gäller följande personuppgifter:

 

  • Namn

  • Företagsnamn

  • Organisationsnummer

  • Emailadress

  • Telefonnummer

  • Faktureringsadress

  • Namn

  • Emailadress

  • Telefonnummer

 

Mailen från dessa formulär kommer till en speciell mapp till emma@centrumkarlstad.se. Uppgifterna sparas en tid efter beställning i enlighet med bokföringslagen. Vi behöver behålla dina uppgifter en tid för att kunna se historik i våra system. 
 

centrumkarlstad.se använder sig också utav cookies. En cookie är en liten textfil som sparas av webbläsaren och lagras på användaren dator. Cookien innehåller information om besök och används av tekniska skäl för att förbättra webbplatsen. Centrum Karlstad använder främst cookies för att samla opersonlig, aggregerad statistik om webbplatsen i syfte att optimera användarvänligheten.

Genom att besöka och navigera på webbplatsen lämnar du som besökare samtycke till hanteringen av cookies. Om du inte vill ha några cookies kan du välja att inte acceptera cookies i datorns webbläsare, men det innebär en begränsning av tillgång till sidor och funktioner.

FÖR MEDLEMMAR I CENTRUM KARLSTAD:

Centrum Karlstad har ett digitalt medlemsregister där ett antal personuppgifter lagras.

Syftet med Centrum Karlstads policy för hantering av personuppgifter är att säkerställa att de som vänder sig till Centrum Karlstad ska kunna känna sig trygga med att deras personuppgifter hanteras på ett respektfullt sätt. Centrum Karlstad är en medlemsorganisation och policyn tillämpas för Centrum Karlstads medlemmar som innefattar; 

  • Butiker, restauranger, caféer, hotell, salonger, banker, fastighetsägare och gallerior.

  • Centrum Karlstad hanterar inga personuppgifter i onödan 

  • Personuppgifterna som Centrum Karlstad hanterar riskerar inte att hamna i orätta händer. 
     

Detta är uppgifter som vi behöver spara över våra medlemmar för att kunna skicka ut nyhetsbrev, fakturor och annan information. Dessa uppgifter sparas i vårt medlemsregister (excel-fil), i det fysiska avtalet mellan CK och medlemsföretaget samt på getanewsletter.com* där vi skickar ut våra nyhetsbrev. Uppgifter som sparas är te x:

 

  • Namn

  • Företagsnamn

  • Emailadress

  • Telefonnummer

  • Faktureringsadress

 

När man blir medlem godkänner man också att dessa uppgifter sparas. Vi behandlar dina personuppgifter för att skicka ut nyhetsbrev samt ge dig information om verksamheten och relevant information om aktuella nyheter som rör centrum. Behandlingen av dina personuppgifter är nödvändig för att tillgodose vårt och ditt intresse av att hantera vår samverkan. Uppgifterna sparas en tid efter avslutat förordnande/ medlemskap i enlighet med bokföringslagen. Vi behöver behålla dina uppgifter en tid för att kunna se historik i våra system. ​



Som medlem kan man när som helst välja att avsluta sina emailutskick, då kommer man dock inte få ut lika mycket av sitt medlemskap. 

 

Vårt medlemsregister hanteras enbart av Centrum Karlstads anställda, styrelse, marknadsgrupp och fastighetsgrupp. Varken registret eller emaillistan skickas till tredje part så vida inte myndigheterna och lagen kräver detta. Vi kan komma att göra ändringar i policyn för personuppgiftshantering. Den senaste versionen av policyn finns alltid på vår webbplats.

© 2020 BY CENTRUM KARLSTAD. 

Besöksadress: Tingvallagatan 9, 652 24 Karlstad   |   Postadress: Östra Torggatan 11, 652 24 Karlstad

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon