top of page

Centrum Karlstad startades 1994 då köpmännen och fastighetsägarna i Tingvallastaden tog ett gemensamt beslut om att samla de olika köpmannaföreningarna till en organisation. Då skulle vi genom konkreta insatser aktivt verka för att utveckla Karlstads centrum som den naturliga handels- och mötesplatsen i Värmland. Det gäller än idag, över 20 år senare när Karlstad är en stadskärna i ständig förändring!  

Centrum Karlstad Utveckling AB är ett samarbetsföretag som drivs av tre lika delar av handel & övrigt näringsliv, fastighetsägarna och Karlstads kommun. Vi finns till för våra medlemmar; butiker, restauranger, caféer, hotell, salonger, banker, fastighetsägare, gallerior osv. 

Vi arbetar med allt från gatumiljö till marknader, evenemang och marknadsföring av stan. Vi samarbetar med Karlstads kommun och våra fastighetsägare för att göra gatumiljön så vacker och funktionell som möjligt. Tillsammans finansierar vi även vinterbelysningen som lyser upp vår vackra stadskärna varje vinter. 

"En attraktiv stadskärna skapar förutsättningar för tillväxt och 
välfärd. Stadskärnan påverkar 
stadens varumärke!"

- Björn Bergman, VD Svenska Stadskärnor

Via formuläret sparas en del personuppgifter som behövs för att kunna svara på din fråga korrekt. Dessa kommer raderas efter avslutat ärende.

CK_logotyp_CMYK2.png

KONTAKTA OSS

Åsa_4725_-_Erik_Axelsson_Omsford_2019.jp
Åsa Eriksson
VD/Cityutvecklare
280225684_1306506403093295_3182102472032366031_n.jpg
Lotta Wiandt
Projektkoordinator/
Ansvarig presentkort
bottom of page